HTML

TAO @ Nagyvilág

Friss topikok

Az indonéz ízvilágról

2013.06.23. 14:14 tao

Ha étterembe mentünk, minden alkalommal hajolgatva és kézösszetétellel köszöntöttek, és szélesen mosolyogtak. Ez helyettesítette az angol-tudást.  A kaja mindig frissen készült, és (szinte) mindig finom is volt, panaszra nem volt okunk. A vacsora végén kifizetett 5-6 eurónak megfelelő rúpiát legalább 3-4 alkalommal megköszönte minden pincér, séf és tulajdonos, aki látótávolságon belül volt - ha ennél kevesebbszer teszik, még a végén udvariatlannak tarfjuk őket. Nem csoda ugye, ha minden nap 
étterembe jártunk, és minden indonéz kaját kipróbáltunk? 
 
Nasi goreng, satay, avokádó-dzsúz
 
  
 
Japán étteremben is voltunk
 
  
 
Meg tengerparton is
 
 
Ezen jobban látszik 
 
  

1 komment

Címkék: Indonézia gasztro-sokk

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgo.blog.hu/api/trackback/id/tr866431079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Daru 2013.06.25. 16:57:14

Ezt a gasztronómiai kavalkádot! És ez a vendék szeretet hozzá... Ott a helyem! :D
süti beállítások módosítása